Comenzi personalizate:

Pentru comenzile personalizate (gravate, bijuterii cu nume sau cele realizate conform specificatiilor clientului) se achita un avans de 30% din valoarea totala a produsului, urmand ca in momentul livrarii bijuteriei sa se achite diferenta de plata.

Plata se face doar in baza facturii proforme emise de Lovebird, la orice sediu BRD prin depunere numerar sau prin transfer bancar (de la banca unde aveti dvs contul sau prin serviciul de internet Banking). Indiferent de modul in care alegeti sa faceti plata este obligatoriu sa trimiteti pe mail o copie/printscreen a depunerii numerar/a tranzactiei. 

Este obligatoriu sa se specifice in descrierea platii numarul facturii proforme Lovebird si numele pe care a fost facuta comanda (daca altcineva achita avansul). In cazul in care plata este realizata, dar nu este specificat pe ordinul de plata numarul facturii proforme Lovebird, termenul de livrare se prelungeste pe o perioada nedeterminata intrucat nu poate fi reperata plata. Comanda va fi preluata de catre colegii nostri din productie in urmatoarea zi lucratoare din momentul confirmarii platii. Din momentul in care intra in lucru, comenzile sunt gata de livrare in 20 zile lucratoare.

In cazul in care se anuleaza comanda dupa achitarea avansului, iar aceasta nu a fost data in lucru, banii se pot returna in contul bancar al clientului. In cazul in care comanda anulata a fost data deja in lucru (automat a doua zi dupa trimiterea confirmari platii), banii nu vor mai fi returnati.

Este datoria si obligatia clientului sa verifice datele de pe factura de avans inainte de efectuarea platii (textul gravat, pozitionarea textului, culoarea aurului, modelul bijuteriei etc), deoarece dupa ce este data in lucru, comanda nu mai poate fi modificata. Daca nu sunteti sigur de dimensiunea bijuteriei sau gramajul aproximativ al acesteia, puteti regasi aceste informatii pe site la descrierea bijuteriei sau ne puteti contacta la numarul din semnatura.

Odata ce a fost data comanda in lucru, aceasta NU se mai poate anula. Reclamatiile ulterioare privind diametrul/gramajul bijuteriei nu vor fi luate in considerare. 

Prin plata avansului, clientul a luat la cunostinta si este de acord cu datele scrise pe factura proforma, iar orice sesizari ulterioare legate de realizarea produsului (textul gravat, pozitionarea textului, culoarea aurului, modelul bijuteriei etc) nu vor fi luate in considerare.

In ceea ce priveste bijuteriile personalizate, datorita faptului ca sunt create si produse la comanda, ele nu pot fi returnate (in conformitate cu legislatia in vigoare). Astfel, bijuteriile care sunt create si realizate doar la comanda - nu se pot returna. Mai multe detalii, inclusiv legea mai jos la capitolul Returnari/schimbari produse.

De indata ce bijuteria dvs este gata va contactam telefonic pentru expedierea coletului din sediul nostru. Livrarea se face prin Fan courier si dureaza intre 24 si 48 de ore. Fiind un serviciu externalizat si odata ce coletul este expediat din sediul nostru, nu suntem raspunzatori de eventualele intarzieri ale celor de la Fan courier. 

Comenzi standard:

-In cazul in care produsul se afla in stoc, livrarea se face dupa confirmarea telefonica in 24-48 ore prin Fan Courier.

-In cazul produselor comandate care nu se afla pe stoc, livrarea poate dura intre 12-15 zile lucratoare in functie de bijuterie.

Pe site in descrierea fiecarei bijuterii Lovebird, sunt trecute datele tehnice ale bijuteriei (diametrul/lungimea dupa caz si gramajul aproximativ). Gramajul poate varia deoarece bijuteriile Lovebird sunt create manual. 

Este datoria si obligatia clientului de a se informa despre Termenii si conditiile Lovebird inainte de a plasa comanda. Daca nu regasiti raspunsul la intrebarea dvs, va stam la dispozitie atat la numarul de telefon 0728415720 de luni pana vineri intre orele 9:00 - 17:00 cat si pe mail (comanda@lovebird.ro) sau pe Facebook.  

Bijuteriile Lovebird nu au pretul pe gram.

Bijuteriile Lovebird sunt autentificate de ANPC conform legii, sunt marcate cu marca aurului de 14 KT (585%) sau a argintului (925%) si cu marca producatorului si vin insotite de certificat de garantie, factura fiscala si sunt ambalate individual de cadou.

Livrare:

-Livrarea se face doar prin Fan Courier.

-Pentru comenzile de pana in 250 lei transportul costa 17 lei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle in raza de acoperire a celor de la Fan Courier.

-Verifica aici daca adresa ta este in raza celor de la Fan courier: https://goo.gl/LWiy7z

-In cazul comenzilor de peste 250 lei, transportul este gratuit, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle in raza de acoperire a celor de la Fan Courier.

-In cazul in care doriti livrarea desi localitatea dvs nu se afla in aria de acoperire a celor de la Fan Courier si doriti sa suportati dvs costul suplimentar de transport, plata produsului nu se mai achita ramburs ci integral inainte de expedierea coletului prin internet banking/ordin de plata.

-Fiind un serviciu externalizat, nu suntem raspunzatori de eventualele intarzieri in livrarea comenzilor.

Returnari/schimbari produse:

Conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor art. 16, litera c) Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 următoarele:

c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, asadar conform legii, bijuteriile gravate/realizate conform specificatiilor clientului nu se pot returna. In aceasta categorie intra orice bijuterie gravata, bijuteriile cu nume sau cele realizate conform specificatiilor clientului.

Legea completa o puteti citi aici: http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

Bijuteriile standard (fara gravura) pot fi returnate doar in cazul in care acestea nu au fost purtate si nu prezinta semne de uzura datorate manevrarii defectuoase si sunt insotite de factura fiscala si ambalajul in care au fost expediate. Clientul are dreptul sa ii fie returnati banii (pentru acest serviciu este nevoie de un cont bancar) sau sa inlocuiasca bijuteria cu un alt produs.

Costul transportului tur-retur este suportat de client. Bijuteriile zgariate, rupte nu se pot returna.

Garantie produse:

Orice bijuterie Lovebird este insotita de un Certificat de Garantie si factura fiscala.

Certificatul de Garantie nu afecteaza drepturile consumatorului conferite de legislatia in vigoare (OG 21-1992 si legea 449/2003).

Garantia nu acopera defectele cauzate de utilizarea necorespunzatoare: zgarieturi, deformari mecanice etc.

In cazul in care bijuteria prezinta un viciu de fabricatie, in termen de 24 luni de la data achizitionarii, garantia asigura repararea sau inlocuirea produsului achizitionat.

Garantia nu include deteriorarile provocate bijuteriei din cauza nerespectarii indicatiilor mentionate in cadrul certificatului, a accidentelor, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera.

Schimbarea snurului - Intretinere bijuterii:

Lovebird va ofera serviciu de schimbare a snurului gratuit. De asemenea, daca in timp bijuteria se zgarie, va oferim serviciul de intretinere a bijuteriei dvs gratuit pe viata.

Bijuteria va fi impachetata de catre client si trimisa prin curier la adresa sediului nostru.

Costul transportului tur-retur este suportat de catre client. Pentru acest serviciu va rugam sa ne contactati de luni pana vineri intre orele 9:00 - 17:00 la numarul 0728415720.

Prezentele conditii pot fi modificate oricand, fara informarea prealabila a Utilizatorului, acestea fiind considerate ca acceptate de catre Utilizator dupa afisarea pe site.

Utilizatorul se obliga sa foloseasca site-ul Lovebird.ro doar in scopuri legale. Utilizatorul se obliga sa respecte dreptul de copyright care se aplica tuturor informatiilor de pe site.

Utilizatorul se obliga sa nu violeze securitatea site-ului, in caz contrar putand fi actionat in justitie.

Daca aveti probleme sau nelamuriri legate de o comanda sau de o conditie, va stam cu drag la dispozitie si va rugam sa ne contactati de luni pana vineri intre orele 9:00 - 17:00 la numarul 0728415720 sau oricand pe adresa de email comanda@lovebird.ro.