Product was successfully added to your shopping cart.

Colier Nume din aur 14 kt

Prezentare

Colier Nume din aur de 14 kt. O bijuterie statement perfecta pentru a fi purtata zi de zi. Colierul poate fi personalizat cu orice nume sau cuvant favorit. Pretul si gramajul variaza in functie de lungimea numelui.

Lungimea colierului este de 40 cm, pe comanda se poate modifica in functie de preferinte.

Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 12 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%.

Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala.

Nu este recomandat copiilor.

Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.

Pret normal: 670,00 RON

Special Price 603,00 RON

* Campuri necesare

Pret normal: 670,00 RON

Special Price 603,00 RON

Descriere
Colier Nume din aur de 14 kt. O bijuterie statement perfecta pentru a fi purtata zi de zi. Colierul poate fi personalizat cu orice nume sau cuvant favorit. Pretul si gramajul variaza in functie de lungimea numelui. Lungimea colierului este de 40 cm, pe comanda se poate modifica in functie de preferinte. Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 12 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%. Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala. Nu este recomandat copiilor. Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.
Pareri

Pareri clienti

 1. Buna ziua review by Diana on 27.07.2016
  Price
  Value
  Quality

  Buna ziua,
  am primit colierul comandat si este mai frumos decat imi imaginam.Azi fiind ziua mea,si prima zi de cand il port am fost admirata de toata lumea.V-am laudat si pe voi cei de la Lovebird,facand un lucru asa frumos.
  Cu mare drag am sa mai command de la voi,sunteti o echipa formidabila!
  Va multumesc!

Spune parerea ta

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Value
Quality
Price