Product was successfully added to your shopping cart.

Colier Inima cu Litera din aur 14 kt

Fii primul care evalueaza acest produs.

Prezentare

Colier Inima cu Litera din aur de 14 kt. O bijuterie perfecta pentru a fi purtata zi de zi. Putem personaliza medalioanele cu orice litera. Colierul cantareste aproximativ 1.86 gr. Pandantul are un diametru de 10 mm.

Lungimea colierului este de 40 cm, pe comanda se poate modifica in functie de preferinte. Bijuteriile Lovebird se pot comanda si separat (doar pandantul sau lantul).

Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%.

Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala.

Nu este recomandat copiilor sub 5 ani.

Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.

Pret normal: 600,00 RON

Special Price 540,00 RON

* Campuri necesare

Pret normal: 600,00 RON

Special Price 540,00 RON

Descriere
Colier Inima cu Litera din aur de 14 kt. O bijuterie perfecta pentru a fi purtata zi de zi. Putem personaliza medalioanele cu orice litera. Colierul cantareste aproximativ 1.86 gr. Pandantul are un diametru de 10 mm. Lungimea colierului este de 40 cm, pe comanda se poate modifica in functie de preferinte. Bijuteriile Lovebird se pot comanda si separat (doar pandantul sau lantul). Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%. Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala. Nu este recomandat copiilor sub 5 ani. Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.
Pareri

Spune parerea ta

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Value
Quality
Price