Product was successfully added to your shopping cart.

Colier Profil Baietel din aur 14 kt

Fii primul care evalueaza acest produs.

Prezentare

Colier Profil Baietel din aur de 14 kt. O bijuterie perfecta pentru a fi purtata zi de zi. La cerere putem grava gratuit spatele colierului, daca spatiul o permite. Colierul cantareste 2.3 gr. Pandantul are un diametru de 15 mm.

Bijuteriile Lovebird se pot comanda si separat (doar pandantul sau lantul). Lantul are o lungime de 40 cm, pe comanda se poate modifica in functie de preferinte.

Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala.

Productia acestui colier dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%.

Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728.415.720.
670,00 RON

* Campuri necesare

670,00 RON
Descriere
Colier Profil Baietel din aur de 14 kt. O bijuterie perfecta pentru a fi purtata zi de zi. La cerere putem grava gratuit spatele colierului, daca spatiul o permite. Colierul cantareste 2.3 gr. Pandantul are un diametru de 15 mm. Bijuteriile Lovebird se pot comanda si separat (doar pandantul sau lantul). Lantul are o lungime de 40 cm, pe comanda se poate modifica in functie de preferinte. Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala. Productia acestui colier dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%. Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728.415.720.
Pareri

Spune parerea ta

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Quality
Price
Value