Product was successfully added to your shopping cart.

Colier cu banut personalizat din aur 14 kt

Fii primul care evalueaza acest produs.

Prezentare

Colier cu banut personalizat din aur de 14 kt. La cerere putem personaliza banutul cu mesajul tau. Pretul poate varia in functie de diametrul banutului. Pandantul din imagine are un diametru de 18 mm iar colierul cantareste aproximativ 2.59 gr.

Lungimea colierului este de 40 cm, pe comanda se poate modifica in functie de preferinte. Bijuteriile Lovebird se pot comanda si separat (doar pandantul sau lantul).

Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%.

Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala.

Nu este recomandat copiilor sub 5 ani.

Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.
800,00 RON

* Campuri necesare

800,00 RON
Descriere
Colier cu banut personalizat din aur de 14 kt. La cerere putem personaliza banutul cu mesajul tau. Pretul poate varia in functie de diametrul banutului. Pandantul din imagine are un diametru de 18 mm iar colierul cantareste aproximativ 2.59 gr. Lungimea colierului este de 40 cm, pe comanda se poate modifica in functie de preferinte. Bijuteriile Lovebird se pot comanda si separat (doar pandantul sau lantul). Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%. Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala. Nu este recomandat copiilor sub 5 ani. Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.
Detalii

Mai multe informatii

Metal Aur
Pentru cine Ea
Bratara Pe lant
Pietre Pretioase Fara diamante
Pareri

Spune parerea ta

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Price
Value
Quality