Product was successfully added to your shopping cart.

Colier cu Nume din Argint

Prezentare

Colierul din argint este intotdeauna un cadou de exceptie .La cerere acesta se poate face si din aur de 14 kt. Colierul poate fi personalizat cu orice nume sau cuvant. Pretul poate varia in functie de lungimea numelui.

Bijuteriile Lovebird se pot comanda si separat (doar pandantul sau lantul). Lantul are o lungime de 40 cm, pe comanda se poate modifica in functie de preferinte.

Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala.

Productia acestui colier dureaza 12 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%.

Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728.415.720.
190,00 RON

* Campuri necesare

190,00 RON
Descriere
Colierul din argint este intotdeauna un cadou de exceptie .La cerere acesta se poate face si din aur de 14 kt. Colierul poate fi personalizat cu orice nume sau cuvant. Pretul poate varia in functie de lungimea numelui. Bijuteriile Lovebird se pot comanda si separat (doar pandantul sau lantul). Lantul are o lungime de 40 cm, pe comanda se poate modifica in functie de preferinte. Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala. Productia acestui colier dureaza 12 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%. Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728.415.720.
Pareri

Pareri clienti

  1. Colier pentru mama review by SeaLo on 27.05.2016
    Quality
    Price
    Value

    I am luat cadoul asta de ziua ei si abia astept sa il dau

Spune parerea ta

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Quality
Price
Value