Product was successfully added to your shopping cart.

Bratara Bebe "Trifoi" din Aur

Fii primul care evalueaza acest produs.

Prezentare

Bratara cu snur pentru Bebe cu "Trifoi" din aur de 14 Kt. Banutul cu trifoi gravat cantareste 0.28 grame si are un diametru de 9 mm. Se poate grava sub trifoi cu un cuvant scurt si pe verso.

Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%.

Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala.

Recomandata inclusiv bebelusilor.

Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.
150,00 RON

* Campuri necesare

150,00 RON
Descriere
Bratara cu snur pentru Bebe cu "Trifoi" din aur de 14 Kt. Banutul cu trifoi gravat cantareste 0.28 grame si are un diametru de 9 mm. Se poate grava sub trifoi cu un cuvant scurt si pe verso. Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%. Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala. Recomandata inclusiv bebelusilor. Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.
Pareri

Spune parerea ta

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Price
Value
Quality
Produse Inrudite