Product was successfully added to your shopping cart.

Bratara Bicicleta din aur

Fii primul care evalueaza acest produs.

Prezentare

Pentru ca iubim miscarea si ne dorim un un oras eco. Pana atunci purtam visand aceasta bratara cu bicicleta. Bratara cu bicicleta din aur cantareste 0.45 gr si are o lungime de 16 mm. Avand un anou aceasta bijuterie poate fi purtata si pe lant.

Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%.

Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala.

Recomandata copiilor peste 5 ani.

Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.
200,00 RON

* Campuri necesare

200,00 RON
Descriere
Pentru ca iubim miscarea si ne dorim un un oras eco. Pana atunci purtam visand aceasta bratara cu bicicleta. Bratara cu bicicleta din aur cantareste 0.45 gr si are o lungime de 16 mm. Avand un anou aceasta bijuterie poate fi purtata si pe lant. Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%. Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala. Recomandata copiilor peste 5 ani. Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.
Pareri

Spune parerea ta

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Price
Value
Quality
Produse Inrudite