Product was successfully added to your shopping cart.

Colier Girafe din aur 14 kt

Fii primul care evalueaza acest produs.

Prezentare

Doua girafe indragostite care formeaza o inima. Un colier perfect de zi cu zi. Colierul Girafe din aur 14 kt are o lungime standard de 40 cm si cantareste 2 grame.

Bijuteriile Lovebird se pot comanda si separat (doar pandantul sau lantul). Lantul are o lungime de 40 cm, pe comanda se poate modifica in functie de preferinte.

Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala.

Productia acestui colier dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%.

Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728.415.720.
620,00 RON

* Campuri necesare

620,00 RON
Descriere
Doua girafe indragostite care formeaza o inima. Un colier perfect de zi cu zi. Colierul Girafe din aur 14 kt are o lungime standard de 40 cm si cantareste 2 grame. Bijuteriile Lovebird se pot comanda si separat (doar pandantul sau lantul). Lantul are o lungime de 40 cm, pe comanda se poate modifica in functie de preferinte. Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala. Productia acestui colier dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%. Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728.415.720.
Detalii

Mai multe informatii

Metal Aur
Pentru cine Ea
Bratara Pe lant
Pietre Pretioase Fara diamante
Pareri

Spune parerea ta

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Price
Value
Quality