Product was successfully added to your shopping cart.

Colier Urs polar din aur 14 kt

Fii primul care evalueaza acest produs.

Prezentare

Ursul simbolizeaza puterea si curajul. Colierul Urs polar din aur 14 kt are o lungime standard de 40 cm si cantareste 2 grame.

Bijuteriile Lovebird se pot comanda si separat (doar pandantul sau lantul). Lantul are o lungime de 40 cm, pe comanda se poate modifica in functie de preferinte.

Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala.

Productia acestui colier dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%.

Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728.415.720.
620,00 RON

* Campuri necesare

620,00 RON
Descriere
Ursul simbolizeaza puterea si curajul. Colierul Urs polar din aur 14 kt are o lungime standard de 40 cm si cantareste 2 grame. Bijuteriile Lovebird se pot comanda si separat (doar pandantul sau lantul). Lantul are o lungime de 40 cm, pe comanda se poate modifica in functie de preferinte. Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala. Productia acestui colier dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%. Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728.415.720.
Pareri

Spune parerea ta

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Price
Value
Quality