Product was successfully added to your shopping cart.

Colier Dreamcatcher din aur 14 kt

Fii primul care evalueaza acest produs.

Prezentare

Dreamcatcher-ul este un simbol care “prinde” visele urate, poarta-l in fiecare zi pentru a fi protejata. Pandantul are un diametru de 20 mm. Colierul cantareste aproximativ 2.1 grame.

Lungimea colierului este de 40 cm, pe comanda se poate modifica in functie de preferinte. Bijuteriile Lovebird se pot comanda si separat (doar pandantul sau lantul).

Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%.

Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala.

Nu este recomandat copiilor sub 5 ani.

Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.
720,00 RON

* Campuri necesare

720,00 RON
Descriere
Dreamcatcher-ul este un simbol care “prinde” visele urate, poarta-l in fiecare zi pentru a fi protejata. Pandantul are un diametru de 20 mm. Colierul cantareste aproximativ 2.1 grame. Lungimea colierului este de 40 cm, pe comanda se poate modifica in functie de preferinte. Bijuteriile Lovebird se pot comanda si separat (doar pandantul sau lantul). Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%. Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala. Nu este recomandat copiilor sub 5 ani. Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.
Pareri

Spune parerea ta

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Quality
Price
Value