Product was successfully added to your shopping cart.

Inel cu copacul vietii din aur

Fii primul care evalueaza acest produs.

Prezentare

Copacul vietii ilustreaza ideea ca toate vietatile de pe pamant sunt conectate si ca toti prin diversitatea si frumusetea fiecarui suflet suntem frunze al aceluiasi copac.

Inelul cu copacul vietii este din aur de 14 kt si cantareste aproximativ 1.1 gr. Gramajul poate varia in functie de masura dvs. Diametrul pandantului este de 9 mm.

Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%.

Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala.

Recomandat copiilor peste 5 ani.

Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.
350,00 RON

* Campuri necesare

350,00 RON
Descriere
Copacul vietii ilustreaza ideea ca toate vietatile de pe pamant sunt conectate si ca toti prin diversitatea si frumusetea fiecarui suflet suntem frunze al aceluiasi copac. Inelul cu copacul vietii este din aur de 14 kt si cantareste aproximativ 1.1 gr. Gramajul poate varia in functie de masura dvs. Diametrul pandantului este de 9 mm. Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%. Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala. Recomandat copiilor peste 5 ani. Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.
Detalii

Mai multe informatii

Metal Aur
Pentru cine Ea
Bratara Nu
Pietre Pretioase Fara diamante
Pareri

Spune parerea ta

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Quality
Price
Value