Product was successfully added to your shopping cart.

Bratara cu snur Baietel Mare din aur

Fii primul care evalueaza acest produs.

Prezentare

Bratara cu snur Baietel Mare din aur de 14 Kt. Bratara cu baietel cantareste 0.25 gr. si are o inaltime de 13 mm. Se poate grava cu un nume foarte scurt sau cu cateva initiale.

Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%.

Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala.

Recomandata copiilor peste 5 ani.

Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.
150,00 RON

* Campuri necesare

150,00 RON
Descriere
Bratara cu snur Baietel Mare din aur de 14 Kt. Bratara cu baietel cantareste 0.25 gr. si are o inaltime de 13 mm. Se poate grava cu un nume foarte scurt sau cu cateva initiale. Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%. Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala. Recomandata copiilor peste 5 ani. Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.
Pareri

Spune parerea ta

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Price
Value
Quality
Produse Inrudite