Product was successfully added to your shopping cart.

Bratara Initiale si Inima din aur pe snur

Fii primul care evalueaza acest produs.

Prezentare

Bratara Initiale si Inima din aur de 14 Kt. Bratara cu initiale si inima poate fi personalizata cu orice initiale. Gramajul variaza in functie de initiale.

Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 12 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%.

Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala.

Recomandata inclusiv bebelusilor.

Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.

Pret normal: 300,00 RON

Special Price 270,00 RON

* Campuri necesare

Pret normal: 300,00 RON

Special Price 270,00 RON

Descriere
Bratara Initiale si Inima din aur de 14 Kt. Bratara cu initiale si inima poate fi personalizata cu orice initiale. Gramajul variaza in functie de initiale. Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 12 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%. Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala. Recomandata inclusiv bebelusilor. Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.
Pareri

Spune parerea ta

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Value
Quality
Price
Produse Inrudite