Product was successfully added to your shopping cart.

Bratara din aur cu Nume si Inima mica

Fii primul care evalueaza acest produs.

Prezentare

Bratara din aur Nume si Inima mica. Bratara are o lungime de 18 cm cu un anou intermediar la 16 cm. Bratara cu nume poate fi personalizata cu orice nume sau cuvant. Pretul si gramajul variaza in functie de lungimea numelui.

Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 12 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%.

Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala.

Recomandata inclusiv bebelusilor.

Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.

Pret normal: 590,00 RON

Special Price 531,00 RON

* Campuri necesare

Pret normal: 590,00 RON

Special Price 531,00 RON

Descriere
Bratara din aur Nume si Inima mica. Bratara are o lungime de 18 cm cu un anou intermediar la 16 cm. Bratara cu nume poate fi personalizata cu orice nume sau cuvant. Pretul si gramajul variaza in functie de lungimea numelui. Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 12 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%. Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala. Recomandata inclusiv bebelusilor. Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.
Pareri

Spune parerea ta

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Value
Quality
Price
Produse Inrudite