Product was successfully added to your shopping cart.

Inel cu semnul Infinitului din aur

Fii primul care evalueaza acest produs.

Prezentare

Un frumos inel de aur din 14 kt. De acum inainte semnul Infinitului va insoteste peste tot.

Inelul cu infinit este din aur de 14 kt si cantareste aproximativ 1.1 gr. Gramajul poate varia in functie de masura dvs. Diametrul pandantului este de 9 mm.

Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%.

Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala.

Recomandat copiilor peste 5 ani.

Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.
350,00 RON

* Campuri necesare

350,00 RON
Descriere
Un frumos inel de aur din 14 kt. De acum inainte semnul Infinitului va insoteste peste tot. Inelul cu infinit este din aur de 14 kt si cantareste aproximativ 1.1 gr. Gramajul poate varia in functie de masura dvs. Diametrul pandantului este de 9 mm. Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%. Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala. Recomandat copiilor peste 5 ani. Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.
Pareri

Spune parerea ta

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Price
Value
Quality