Product was successfully added to your shopping cart.

Colier Mami din aur 14 kt

Prezentare

Colier Mami din aur de 14 kt. Un cadou perfect pentru o mamica. Pandantul are un diametru de 18 mm, pe comanda se poate realiza orice diametru doriti si se poate grava cu mesajul dorit de dvs. Colierul cantareste aproximativ 2.59 gr.

Lungimea colierului este de 40 cm, pe comanda se poate modifica in functie de preferinte. Bijuteriile Lovebird se pot comanda si separat (doar pandantul sau lantul).

Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%.

Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala.

Nu este recomandat copiilor sub 5 ani.

Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.

Pret normal: 800,00 RON

Special Price 720,00 RON

* Campuri necesare

Pret normal: 800,00 RON

Special Price 720,00 RON

Descriere
Colier Mami din aur de 14 kt. Un cadou perfect pentru o mamica. Pandantul are un diametru de 18 mm, pe comanda se poate realiza orice diametru doriti si se poate grava cu mesajul dorit de dvs. Colierul cantareste aproximativ 2.59 gr. Lungimea colierului este de 40 cm, pe comanda se poate modifica in functie de preferinte. Bijuteriile Lovebird se pot comanda si separat (doar pandantul sau lantul). Fiecare bijuterie personalizata este creata special pentru dvs. Personalizarea acestei bijuterii dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%. Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala. Nu este recomandat copiilor sub 5 ani. Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728415720.
Pareri

Pareri clienti

 1. Superb! review by Alexandra on 26.04.2017
  Value
  Quality
  Price

  Sunt foarte multumita de servicii!!!!
  Produsul este facut cu profesionalism, atentie la detalii si este pur si simplu MINUNAT. Recomand cu incredere si voi reveni cu mare drag!!!!!

Spune parerea ta

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Value
Quality
Price