0728.415.720CONTACT
0item(s)

Nu aveti produse in cos

Product was successfully added to your shopping cart.
Anteriorul

Colier Inima cu Litera din aur 14 kt

Anteriorul

Colier Litera Decupata din aur 14 kt

Colier Cifre din aur 14 kt

Fii primul care evalueaza acest produs.

Prezentare

Colier Cifre din aur de 14 kt. O bijuterie perfecta pentru a fi purtata zi de zi. La cerere putem grava gratuit spatele colierului, daca spatiul o permite. Medalionul poate fi personalizat cu orice cifre. Pandantul are un diametru de 15 mm. Colierul cantareste 2.23 gr.

Bijuteriile Lovebird se pot comanda si separat (doar pandantul sau lantul). Lantul are o lungime de 40 cm, pe comanda se poate modifica in functie de preferinte.

Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala.

Productia acestui colier dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%.

Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728.415.720.
640,00 RON

* Campuri necesare

640,00 RON
Descriere
Colier Cifre din aur de 14 kt. O bijuterie perfecta pentru a fi purtata zi de zi. La cerere putem grava gratuit spatele colierului, daca spatiul o permite. Medalionul poate fi personalizat cu orice cifre. Pandantul are un diametru de 15 mm. Colierul cantareste 2.23 gr. Bijuteriile Lovebird se pot comanda si separat (doar pandantul sau lantul). Lantul are o lungime de 40 cm, pe comanda se poate modifica in functie de preferinte. Toate bijuteriile Lovebird sunt marcate cu marca aurului/argintului, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala. Productia acestui colier dureaza 10 zile lucratoare. Pentru comenzile personalizate se percepe un avans de 30%. Pentru informatii ne puteti contacta la comanda@lovebird.ro sau la numarul de telefon 0728.415.720.
Pareri

Spune parerea ta

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Price
Value
Quality